Jawatan Kosong Viana Hotel 25 Januari 2017

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi memohon jawatan diViana Hotel 2016, Kota Bharuseperti berikut :1. Front Office AssistantKekosongan : 3Kelayakan : Diploma Pengurusan Hotel/PelanconganGaji : RM 1000.00 – RM 1500.002. HousekeepingKekosongan : 3Kelayakan : STPM/Sijil/Diploma Pengurusan HospitalitiGaji : RM 1000.00 – RM 1200.003. CleanerKekosongan : L    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi Januari 2017

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi Januari 2017 seperti berikut:Jawatan 1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19Kelayakan : Sijil Pelajaran MalaysiaTaraf Jawatan : TetapBilangan Kekosongan : 1 JawatanJawatan 2. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N19Kelayakan : Sijil Pelajaran MalaysiaTaraf    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia Januari 2017

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) seperti berikut:1. Eksekutif Pemasaran Gred 292. Pembantu Tadbir Gred 19 Senario dunia sentiasa berubah-ubah. Perubahan yang berlaku belum pernah dilihat sebelum ini. Di antara punca berlakunya perubahan ini adalah sebab-sebab perkembangan aspek-aspek    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia Januari 2017

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun dan tidak melebihi 54 tahun semasa iklan ditutup serta berkelayakan dan bermotivasi tinggi untuk mengisi jawatan kosong Lembaga Getah Malaysia Januari 2017 seperti berikut :1. Pegawai Penyelidik2. Pembantu Awam – Kota Tinggi  The Malaysian Rubber Board (MRB) is the custodian of the rubber industry    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Kelantan Trade Centre Januari 2017

Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Kelantan Trade Centre (KTC) seperti berikut :1. Pengawai Perolehan2. Kerani perolehan3. Maintenance (Elektrical)Info Majikan : Kelantan Trade Centre (KTC) Anak Syarikat Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan (PMBK)Kategori : SwastaLokasi : Kota Bharu Kelantan KTC Convention and    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong BERNAMA Januari 2017

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan Jawatan Kosong BERNAMA Januari 2017 seperti berikut:1. Web Application Developer 2. Database Administrator3. Sub-editor (Contract)4. Mandarin Translator And News Monitor Pertubuhan Berita Nasional Malaysia (BERNAMA) , a statutory body established under an Act of Parliament in 1967 and began operations on May 26, 1968.    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong FRIM Januari 2017

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) , sebuah agensi penyelidikan utama dalam bidang perhutanan negara ini di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) seperti berikut :1. Pembantu Awam H11Nama Majikan : Institut Penyelidikan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Kerja Kosong Terbaru Wawasan Open Universiti 28 Januari 2017

Sekurang-kurangnya menguasai ijazah dan PhD dari Universiti yang diiktiraf dalam bidang berkaitan sebaik-baiknya.Sangat baik penguasaan Bahasa Inggeris dan kompetensi dalam Bahasa Malaysia.Pengalaman dalam pendidikan guru dan pengajaran, pengkhususan dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak. {* bagi sekolah pendidikan, Bahasa & komunikasi}Pengalaman dalam pembelajaran jarak jauh terbuka    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG INSTITUT PENYELIDIKAN PERHUTANAN MALAYSIA 27 DIS 2016

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia FRIM telah ditubuh pada tahun 1929 dan menjadi badan berkanun di bawah Akta Lembaga  Penyelidikan dan Pembangunan Perhutanan Malaysia pada 1 Oktober 1985. FRIM merupakan salah sebuah institusi yang terkemuka dunia dalam penyelidikan perhutanan tropika.Justeru perkembangan penyelidikan hutan yang semakin mencabar masa kini, FRIM membuka peluang pekerjaan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG INDAH WATER KONSORTIUM 16 JAN 2017

HEAD OF OPERATIONS – LANGKAWI EXECUTIVE – TREATMENT (SEREMBAN) SUPERVISOR (SEREMBAN) SUPERVISOR (SHAH ALAM) SUPERVISOR (SUBANG JAYA) SUPERVISOR (ALOR SETAR) TECHNICIAN (KUALA LUMPUR) TECHNICIAN (SEREMBAN) TECHNICIAN (SUBANG JAYA) MANAGER – QA & PLANNING (CWD HEAD OFFICE) CONTRACTS EXECUTIVE (CWD – HEAD OFFICE) EXECUTIVE ADMINISTRATION (SEREMBAN) EXECUTIVE – CUSTOMER    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Arkitek Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan di Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) sebagai Arkitek.Pelan Induk Terperinci Pembangunan Kampong Bharu (PITPKB) yang disediakan oleh Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) secara jelas menetapkan visi Kampong Bharu ialah untuk dibangunkan sebagai “Sebuah Pusat Kebudayaan Melayu dan Enklaf    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pembantu Peribadi

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan kosong Pembantu Peribadi di Emaslink Pacific Hotel Kota Bharu.Welcome To Emaslink Pacific Hotel. Emaslink Pacific Hotel is a small independent family run hotel in Kota Bharu Kelantan, Malaysia.We aim to offer you comfortable surroundings, great food and excellent service to make your stay    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment