JAWATAN KOSONG MAJLIS PERBANDARAN SUBANG JAYA 08 OGOS 2016

Permohonan dibuka kepada Warganegara Malaysia keutamaan kepada Rakyat Negeri Selangor yang berumur 18 tahun dan ke atas serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Majlis Perbandaran Subang Jaya MPSJ . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- Keterangan lanjut dan borang permohonan jawatan kosong MPSJ di sini Tarikh tutup : 08 OGOS 2016 Calon yang berminat, sila lengkapkan borang    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG UiTM MELAKA 08 OGOS 2016

Permohonan dibuka kepada calon Bumiputera Warganegara Malaysia  yang berumur 18 tahun dan ke atas serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong UiTM Melaka Kampus Bandaraya . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- PENSYARAH SAMBILAN / SEPENUH MASA Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Dapatkan borang permohonan jawatan kosong UiTM di sini Tarikh tutup : 08 OGOS 2016 Calon yang    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Syarikat Mayazia

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi memohon jawatan di Syarikat Mayazia seperti berikut :1. Kerani Akaun2. Sales Advisor Syarikat Mayazia mula beroperasi di alamat Lot 568, Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan pada 1 Julai 2012 dengan jumlah pekerja seramai 6 orang iaitu pengurus jualan, ketua jualan, seorang kerani, 2 orang pegawai jualan dan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG CRUISE TASIK PUTRAJAYA 07 OGOS 2016

Marina Putrajaya Sdn.Bhd. merupakan anak syarikat Perbadanan Putrajaya PPj yang menguruskan Cruise Tasik Putrajaya, Marina Putrajaya dan Lake Recreation Center. Sebagai memenuhi aspirasi menjadikan Putrajaya sebagai destinasi pelancongan yang terbaik, kami sedang mencari individu-individu yang kreatif dan berinovasi untuk sama-sama menyertai kami.Sehubungan perkembangan semasa, peluang pekerjaan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG KOLEJ POLY-TECH MARA 29 JUL 2016

Peluang pekerjaan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Kolej Poly-Tech Mara KPTM . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 29 JULAI 2016 Calon yang yang berminat, bolehlah menghantar resume lengkap terkini, sekeping gambar terkini berukuran pasport, salinan kad pengenalan, salinan sijil    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Majlis Daerah Cameron Highlands

Permohonan adalah dipelawa kepada Rakyat Malaysia (keutamaan akan diberikan kepada Rakyat Negeri Pahang) termasuklah pegawai-pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat dan layak untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Cameron Highlands seperti berikut :1. Penolong Juruukur Bahan Ja29  Cameron Highlands was founded by William Cameron who served as a government surveyor throughout the    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pembantu Tadbir

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk membuat permohonan jawatan kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) seperti berikut :1. Pembantu Tadbir Sambilan (PTS)  The Companies Commission of Malaysia (SSM) is a statutory body formed as a result of a merger between the Registrar of    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong FRIM Julai 2016

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) , sebuah agensi penyelidikan utama dalam bidang perhutanan negara ini di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi kekosongan jawatan berikut :1. Pegawai Undang-undang2. Penolong Pegawai Tadbir The Forest Research Institute Malaysia (FRIM) founded in 1929 as the    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

TEMUDUGA TERBUKA DEWAN BANDARAYA KUALA LUMPUR 21 JUL 2016

Permohonan adalah dipelawa dikalangan Warganegara Malaysia yang berumur 25 tahun hingga 35 tahun sahaja serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Dewan Bandaraya Kuala Lumpur DBKL . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :-Sehubungan itu, satu sesi temuduga terbuka DBKL akan diadakan seperti berikut :-Jawatan 1Tarikh : 20 JULAI 2016 Hari : RABU Masa : 8.30 PAGI – 10.30 PAGI Lokasi :    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan kosong di Kerajaan Negeri Pulau Pinang seperti berikut :1. Jawatan Kosong Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam  The history of Penang began in 1786, when Captain Francis Light struck a deal with the Sultan of Kedah. He acquired Pulau Pinang (Penang Island) from the Sultan on behalf of the East India Company, which in return was    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG AMANAH RAYA BERHAD 18 JUL 2016

Amanah Raya Berhad ditubuhkan pada 1921 . Dahulunya ia dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka dan dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. AmanahRaya merupakan syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan.Sehubungan dengan perkembangan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegera Malaysia dan keutamaan kepada anak kelahiran Negeri Melaka untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya (MPHTJ) seperti berikut (Klik untuk maklumat kanjut):1. Juruukur Bahan   Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya (MPHTJ) ditubuhkan di bawah Seksyen 3 Akta Kerajaan Tempatan 1976, (Akta 171) sebagai sebuah Pihak Berkuasa    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment