Jawatan Kosong Jabatan Akauntan Negara Malaysia

Permohonan-permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia seperti berikut (Klik untuk malumat lanjut) :1. Penolong Akauntan Gred W29 (PSH)  Jabatan Akauntan Negara Malaysia (Accountant General’s Department of Malaysia) was established with the establishment of the Accountant General position under the    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong G-Orange Homemart

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi memenuhi jawatan di G-Orange Homemart Sdn Bhd Kota Bharuseperti berikut :1. Pereka Dalaman (Interior Designer)2. Event/Mall Manager3. Sales Floor Manager4. HR Manager5. Jurujual  G-Orange Homemart Sdn Bhd (G-Orange) is the right answer. Four-storey building that offers a variety of showrooms household products in a    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong SPA September 2016

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) mencari individu untuk menyertai perkhidmatan awam yang mempunyai ciri-ciri : Cepat, Tepat, Integriti, Produktif, Kreatif, Taat Setia kepada organisasi dan bersifat sedia membantu untuk jawatan kosong SPA 2016 seperti berikut: 1. Pegawai Pemulihan Perubatan Gred U41 (KKM) 118 Kekosongan2. Pengajar Gred U41 (KKM – Penolong Pegawai Perubatan) 16    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong KUIPSAS (Kolej Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah)

Kolej Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah mempelawa Warganegara Malaysia dengan keutamaankepada rakyat Negeri Pahang Darul Makmur yang berkelayakan mengisi kekosongan jawatan berikut :1. Pegawai Sumber Manusia N412. Setiausaha Pejabat (Kesetiausahaan) N293. Pembantu Tadbir N194. Pembantu Perpustakaan S195. Pengawal Keselamatan KP11  Sejarah bermula dengan resolusi Seminar Ulama Negeri    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pejabat Tanah Dan Galian Selangor

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon jawatan kosong di Pejabat Tanah Dan Galian Selangor seperti berikut :1. Pegawai Tadbir N412. Penolong Pegawai Undang-Undang L293. Penolong Pegawai Tanah NT294. Penolong Pegawai Tadbir N295. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19 Mentadbir Urus Tanah negeri Selangor selaras dengan Dasar-Dasar Kerajaan Melalui Perkhidmatan yang Cekap    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Jabatan Kemajuan Orang Asli

Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:1. Juruteknik Komputer (JAKOA Negeri Pahang & JAKOA Negeri Kelantan / Terengganu.)  Jabatan Kemajuan Orang Asli atau JAKOA merupakan sebuah jabatan dalam kerajaan Malaysia yang bertanggung jawab bagi mengurus hal ehwal orang asli di Malaysia.    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pembantu Akauntan Majlis Daerah

Permohonan dipelawa daripada warganebara Malaysia, keutamaan kepada anak-anak Negeri Selangor yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan-jawatan kosong di Majlis Daerah Kuala Langat seperti berikut: 1. Pembantu Akauntan The district of Kuala Langat is divided into two administration areas under the jurisdiction of Kuala Langat District    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) seperti berikut. Keutamaan diberi kepada rakyat DYMM Sultan Selangor Darul Ehsan1. Pegawai Teknologi Maklumat F412. Penolong Pegawai Tadbir (PSH)3. Setiausaha Pejabat N294.    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Lembaga Air Kuching

Lembaga Air Kuching mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut :1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) N19 – 5 Kekosongan2. Pegawai Khidmat Pelanggan N193. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) mencari individu untuk menyertai perkhidmatan awam yang mempunyai ciri-ciri : Cepat, Tepat, Integriti, Produktif, Kreatif, Taat Setia kepada organisasi dan bersifat sedia membantu untuk jawatan kosong SPA 2016 seperti berikut: 1. Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan – 24 Kekosongan Jabatan Perangkaan Malaysia Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia telah    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Sungai Petani

Warganegara Malaysia terutamanya Rakyat Negeri Kedah Darul Aman adalah dipelawa memohon untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Perbandaran Sungai Petani (MPSPK)sebagaimana berikut :1. Pegawai Penguatkuasa KP442. Jurutera J413. Pegawai Perancang Bandar dan Desa J414. Arkitek Lanskap J415. Akauntan WA416. Pegawai Penilaian W41  Sejarah awal penubuhan sistem Kerajaan Tempatan di Sungai Petani    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG PERBADANAN PERPUSTAKAAN AWAM KEDAH 22 OGOS 2016

Peluang pekerjaan dibuka kepada Warganegara Malaysia keutamaan Rakyat Negeri Kedah yang berumur 18 tahun dan ke atas untuk mengisi jawatan kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah PPAK . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- PENGAWAS PERPUSTAKAAN – 01 Kekosongan jawatan Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 22 OGOS 2016 Calon yang berminat, bolehlah menghantar resume    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment