Jawatan Kosong NIOSH (National Institute Of Occupational Safety & Health)

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di National Institute of Occupational Safety & Health (NIOSH) seperti berikut:1. Accounts Contract Clerk NIOSH Bandar Baru Bangi2. Contract Clerk at Sabah Regional Office (Kota Kinabalu) NIOSH Malaysia is a company limited by guarantee owned by the Government of Malaysia. “In the words of the Minister of    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG UNIVERSITI SAINS MALAYSIA 05 MEI 2016

JURUTERA J41 PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41 PERANGKAWAN E41 PEGAWAI SAINS C41 PEGAWAI KEBUDAYAAN B41 PEGAWAI PENERBITAN N41 PEGAWAI TADBIR N41 PEGAWAI PENYELIDIK, GRED Q41, Q43/44, Q47/48, Q51/52, Q53/54 PEGAWAI PSIKOLOGI S41 PUSTAKAWAN S41 PEGAWAI FARMASI UF41/UF44/UF48/UF52/UF54 PEGAWAI OPTOMETRI U41 PEGAWAI PEMULIHAN PERUBATAN U41 PEGAWAI PERGIGIAN UG41/UG44/UG48/UG52/UG54 PEGAWAI    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong PPUM (Pusat Perubatan Universiti Malaya)

Pihak Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) mengalu-alukan rakyat Malaysia yang mempunyai kelayakan untuk memohon jawatan-jawatan yang disenaraikan di bawah:1. Pegawai Sains (Kimia Hayat) C412. Pegawai Pemulihan Perubatan (Anggota) U413. Pegawai Undang-Undang L414. Jururawat Pergigian U295. Pembantu Pembedahan Pergigian U176. Penolong Akauntan W277. Penolong Pegawai Tadbir N278. Jurufotografi    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Kolej Jaiputra

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kolej Jaiputra , Kota Bharu sebagai: 1. JuruteknikKeterangan Mempunyai pengalaman sekurang-kurangnya 1 tahun dalam bidang berkaitan Boleh mematuhi peraturan atau arahan yang ditetapkan oleh pihak pengurusan Berdisiplin Menetap di sekitar Kota Bharu Kolej Jaiputra mula    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong SPA Lepasan SPM (Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia)

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) mencari individu untuk menyertai perkhidmatan awam yang mempunyai ciri-ciri : Cepat, Tepat, Integriti, Produktif, Kreatif, Taat Setia kepada organisasi dan bersifat sedia membantu untuk jawatan kosong SPA 2016 seperti berikut: 1. Pembantu Penyediaan Makanan Gred N17 (JPA) 6 Kekosongan2. Pembantu Penyediaan Makanan Gred N17 (Kementerian Pembangunan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG ANGKATAN KOPERASI KEBANGSAAN MALAYSIA BERHAD 30 APR 2016

Permohonan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad ANGKASA . Kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan ialah :- JURU UKUR BAHAN Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Tarikh Tutup : 30 APRIL 2016 Calon yang berminat, bolehlah menghantar surat permohonan berserta butiran    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pembantu Keselamatan

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Kumpulan Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak dalam jawatan-jawatan seperti berikut :1. Pembantu Keselamatan (Lelaki)Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak telah diperbadankan pada Februari 1973 hasil mesyuarat antara YAB Dato’ Seri Haji Kamaruddin Bin    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG KOPERASI CO-OPBANK PERSATUAN MALAYSIA BHD 22 APR 2016

Peluang pekerjaan dibuka kepada Warganegara Malaysia Bumiputra yang berumur 18 tahun dan ke atas untuk mengisi jawatan kosong Koperasi Co-opbank Persatuan Malaysia Bhd . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 22 APRIL 2016 Calon yang berminat, boleh menghantar surat permohonan, surat latar diri dan gaji minimum dipohon bersama-sama    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG MAJLIS BANDARAYA JOHOR BAHRU 21 APR 2016

Permohonan dibuka dikalangan Warganegara Malaysia  keutamaan kepada rakyat Negeri Johor Darul Tak’zim yang berumur 18 tahun dan ke atas serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Majlis Bandaraya Johor Bahru . Kekosongan jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut :- PEMBANTU PENGUATKUASA GRED N17 Keterangan lanjut jawatan kosong MBJB di sini Dapatkan borang permohonan kerja kosong    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG MAJLIS AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN 27 APR 2016

Permohonan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan MAIWP Labuan . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah : PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (GURU BAHASA INGGERIS) GRED DG41 – 01 Kekosongan jawatan Keterangan lanjut dan borang permohonan jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 27    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG FELDA 14 MEI 2016

KERANI, FGV APPLIED TECHNOLOGIES SDN BHD – KLKERANI (SUSTAINABILITY), FGV RESEARCH & DEVELOPMENT SDN BHD – KLRECEPTIONIST / TELEPHONIST – KLEXECUTIVE / SENIOR EXECUTIVE, SECRETARIAL DEPARTMENT – KLKERANI MERANGKAP DESPATCH – KLSAFETY AND HEALTH OFFICER (EXECUTIVE), FELDA VEGETABLE OIL PRODUCTS SDN BHD – Kuantan PahangBOILERMAN, FELDA VEGETABLE OIL PRODUCTS SDN BHD – Kuantan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG KLIA 15 APRIL 2016

Permohonan dibuka kepada Warganegara Malaysia  untuk mengisi jawatan kosong KL Airport Services KLAS . Kekosongan jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut :-Sehubungan itu sesi temuduga terbuka akan diadakan seperti berikut :- Jawatan 2 Tarikh : 12 APRIL 2016 Hari : SELASA Masa : 8.30 PAGI HINGGA 12.00 T/HARI Lokasi : Jawatan 3 Tarikh : 11 APRIL 2016 Hari : ISNIN Masa : 8.30 PAGI    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment