Jawatan Kosong Jabatan Kemajuan Orang Asli

Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:1. Juruteknik Komputer (JAKOA Negeri Pahang & JAKOA Negeri Kelantan / Terengganu.)  Jabatan Kemajuan Orang Asli atau JAKOA merupakan sebuah jabatan dalam kerajaan Malaysia yang bertanggung jawab bagi mengurus hal ehwal orang asli di Malaysia.    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pembantu Akauntan Majlis Daerah

Permohonan dipelawa daripada warganebara Malaysia, keutamaan kepada anak-anak Negeri Selangor yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan-jawatan kosong di Majlis Daerah Kuala Langat seperti berikut: 1. Pembantu Akauntan The district of Kuala Langat is divided into two administration areas under the jurisdiction of Kuala Langat District    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) seperti berikut. Keutamaan diberi kepada rakyat DYMM Sultan Selangor Darul Ehsan1. Pegawai Teknologi Maklumat F412. Penolong Pegawai Tadbir (PSH)3. Setiausaha Pejabat N294.    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Lembaga Air Kuching

Lembaga Air Kuching mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut :1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) N19 – 5 Kekosongan2. Pegawai Khidmat Pelanggan N193. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) mencari individu untuk menyertai perkhidmatan awam yang mempunyai ciri-ciri : Cepat, Tepat, Integriti, Produktif, Kreatif, Taat Setia kepada organisasi dan bersifat sedia membantu untuk jawatan kosong SPA 2016 seperti berikut: 1. Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan – 24 Kekosongan Jabatan Perangkaan Malaysia Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia telah    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Sungai Petani

Warganegara Malaysia terutamanya Rakyat Negeri Kedah Darul Aman adalah dipelawa memohon untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Perbandaran Sungai Petani (MPSPK)sebagaimana berikut :1. Pegawai Penguatkuasa KP442. Jurutera J413. Pegawai Perancang Bandar dan Desa J414. Arkitek Lanskap J415. Akauntan WA416. Pegawai Penilaian W41  Sejarah awal penubuhan sistem Kerajaan Tempatan di Sungai Petani    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG PERBADANAN PERPUSTAKAAN AWAM KEDAH 22 OGOS 2016

Peluang pekerjaan dibuka kepada Warganegara Malaysia keutamaan Rakyat Negeri Kedah yang berumur 18 tahun dan ke atas untuk mengisi jawatan kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah PPAK . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- PENGAWAS PERPUSTAKAAN – 01 Kekosongan jawatan Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 22 OGOS 2016 Calon yang berminat, bolehlah menghantar resume    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG FELDA GLOBAL VENTURES 01 SEPT 2016

Felda Global Ventures Holdings Berhad (FGV), yang berpangkalan di Malaysia, merupakan peneraju global bersepadu dalam kepelbagaian perniagaan asas tani yang memberi tumpuan kepada keseluruhan rantaian bekalan minyak sawit dan getah, pembuatan gula dan aktiviti hiliran dalam minyak & lemak dan oleo-kimia.Seiring dengan perkembangan semasa, permohonan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG MAJLIS DAERAH YAN 11 OGOS 2016

Permohonan dibuka kepada Rakyat Negeri Kedah / warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas untuk mengisi jawatan kosong Majlis Daerah Yan . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 11 OGOS 2016 Calon yang berminat, sila dapatkan borang MDY yang boleh didapati dari Bahagian Sumber Manusia Daerah Yan dengan harga RM3.00 senaskah    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Subang Jaya

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur 18 tahun keatas untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) seperti berikut:1. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29 – 2 Kekosongan2. Penolong Akauntan W293. Pembantu Kesihatan Awam U19 – 3 Kekosongan4. Pembantu Operasi (Pengasuh) N11  Majlis Perbandaran Subang Jaya (    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG MAJLIS PERBANDARAN KULAI 03 OGOS 2016

PEMBANTU AWAM GRED H11 PEMANDU KENDERAAN GRED H11 PEMBANTU KEMAHIRAN GRED H19 PEMBANTU AKAUNTAN GRED W19 PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG L29 PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED FA29 PENOLONG    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG MAJLIS DAERAH SELAMA 12 OGOS 2016

Permohonan dibuka dikalangan Warganegara Malaysia keutamaan kepada Anak Negeri Perak yang berumur 18 tahun dan ke atas serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Majlis Daerah Selama . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- Keterangan lanjut dan borang permohonan jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 12 OGOS 2016 Calon yang berminat, sila lengkapkan borang permohonan jawatan kosong di    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment