JAWATAN KOSONG HOSPITAL KPJ KAJANG 23 OGO 2016

KPJ Kajang Specialist Hospital merupakan anak syarikat KPJ Healthcare Berhad yang tersenarai di papan utama Bursa Saham Malaysia. Kami merupakan pembekal perkhidmatan penjagaan kesihatan swasta  terkemuka di Malaysia dengan lebih 25 hospital pakar swasta di seluruh negara.Sehubungan perkembangan semasa, peluang pekerjaan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG PERBADANAN PEMBANGUNAN KAMPONG BHARU 04 JUL 2016

Peluang pekerjaan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas serta berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- Keterangan lanjut jawatan kosong di sini Tarikh tutup : 04 JULAI 2016 Calon yang berminat, bolehlah menghantar resume lengkap terkini berserta salinan sijil kelahiran, salinan kad    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

TEMUDUGA TERBUKA SYARIKAT BUKU MUDA OSMAN 30 JUN 2016

Permohonan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Syarikat Muda Osman Sdn Bhd SMO Bookstores, Cawangan Kuala Terengganu . Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :-Sehubungan itu, satu sesi temuduga terbuka akan diadakan seperti berikut :-Tarikh : 30 JUN 2016 Hari : KHAMIS Masa : 10.30 PAGI HINGGA 3.00 PETANG Lokasi :Calon yang akan menghadiri sesi    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Teknologi Maklumat

Syarikat Muda Osman (SMO Bookstores) , sebuah syarikat buku & alat tulis milik penuh bumiputra sedang mencari individu yang berwibawa serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:1. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Rangkaian Kedai Buku dan Alat Tulis Serba Lengkap di Kelantan & seluruh MalaysiaTemuduga terbuka akan diadakan pada 25 Jun 2016 (Sabtu) dari jam 10:00    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Yayasan Selangor Jun 2016

Yayasan Selangor telah melanjutkan pelawaan kepada pemohon-pemohon daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Selangor seperti berikut :1. Penyelia2. Kerani (Jabatan Undang-Undang)3. Kerani (Jabatan Pembiayaan Pendidikan) 2 Kekosongan “Yayasan Selangortelah diperbadanankan di bawah Akta Syarikat 1965 Syarikat Berhad Menurut Jaminan(Company Limited By    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong Pusat Kutipan Zakat Pahang

Permohonan adalah dipelawa kepada rakyat Pahang / warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi memohon jawatan di Pusat Kutipan Zakat Pahang seperti berikut :1. Pembantu Pegawai Zakat ( Lelaki )  Pusat Kutipan Zakat Pahang ditubuhkan pada 16 September 1995 dan mula beroperasi pada 02 Januari 1996 dengan 9 orang kakitangan. Penubuhan PKZ Pahang adalah bertujuan bagi meningkatkan kutipan zakat di    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG INDAH WATER KONSORTIUM 10 JUL 2016

Indah Water Konsortium Sdn Bhd dimiliki sepenuhnya oleh Perbadanan Kementerian Kewangan. Kami merupakan syarikat pembentungan nasional yang bertanggungjawab emnyediakan perkhidmatan pembetungan, operasi dan mengekalkan sistem pembentungan awam di Malaysia. Dengan memiliki lebih 21 cawangan di Semenanjung Malaysia termasuk Sabah dan Labuan.Sehubungan perkembangan semasa, peluang pekerjaan dibuka    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG UNIVERSITI SELANGOR 30 JUN 2016

Universiti Selangor UNISEL telah ditubuhkan pada tahun 1999. UNISEL merupakan sebuah Universiti swasta yang dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Negeri Selangor. Dengan menawarkan pelbagai program di kampus Shah Alam dan Bestari Jaya, UNISEL telah menyumbngkan peranan yang amat penting kepada pertumbuhan ekonomi dan pembangunan sosial negeri.Seiring dengan kemajuan UNISEL, permohonan dibuka kepada    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA 24 JUN 2016

ASSISTANT PROFESSOR / PROFESSOR – Kuantan Pahang ASSISTANT PROFESSOR – Kuantan Pahang MEDICAL LABORATORY TECHNOLOGIST GRADE U29 – Kuantan Pahang INFORMATION TECHNOLOGY OFFICER GRADE F41 – Gombak Selangor ASSISTANT ENGINEER (QS) GRADE JA29 – Gombak Selangor ASSISTANT INFORMATION TECHNOLOGY OFFICER GRADE F29 – Kuantan Pahang COMMUNITY NURSE GRADE U19 – Selangor & Pahang ASSISTANT    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG GARDENIA MALAYSIA 09 JUL 2016

Gardenia Bakeries KL (GBKL) merupakan syarikat pembuatan roti yang terkenal di Malaysia. Ia telah ditubuhkan pada tahun 1986. GBKL adalah anak syarikat QAF Ltd. Selain Malaysia, Gardenia juga beroperasi di Singapura, Filipina, dan Fujian China tidak lama lagi. Dalam jangka masa empat tahun, ia menjadi terkenal dalam pasaran roti.Sehubungan perkembangan semasa, peluang pekerjaan dibuka kepada    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

JAWATAN KOSONG SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM MALAYSIA 19 JUN 2016

Kami sedang mencari individu untuk bersama kami menyertai perkhidmatan awam yang mempunyai ciri-ciri Cepat, Tepat, Integriti, Produktif, Kreatif, Taat Setia Kepada Organisasi dan Bersigat Sedia Membantu.Sehubungan itu, Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas dipelawa untuk mengisi jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia SPA . Kekosongan jawatan SPA yang ditawarkan    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment

Jawatan Kosong KGT Jun 2016 (Kelantan Golden Trade)

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan sihat tubuh badan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kelantan Golden Trade (KGT) seperti berikut :1. Pegawai KewanganKeterangan Mempunyai pengetahuan dalam penggunaan komputer serta sistem perakaunan Mempunyai pengalaman dalam sistem autocount dan ubs Mempunyai pengalaman dalam pengendalian GST  Kelantan Golden Trade    .. baca lagi di sini »

Posted in Iklan Kerja | Tagged | Leave a comment